The Food and Drink Theatre 2024

Time	Demonstration
10.15am (45mins)	BBQ Ben
	The Best Brunch Omelette
	Meet Ben Bartlett also known as BBQ Ben! Ben will be creating the very
	best Brunch Omelette from scratch using a range of quality local
	ingredients.
11.00am (30mins)	Bizza Walters
	Farmer & Yellow Wellies Farm Safety Campaign Coordinator
	Join Bizza, to learn about her fascinating farming journey, she's travelled
	all over the UK and beyond seeing a diverse range of farming systems.
	Bizza, from Warwickshire is a passionate farming ambassador and is not
	to be missed.
11.30am (30mins)	Tom Tame from Warwickshire Walnuts
	Local Walnut grower Tom Tame will be giving an informative
	introduction to walnut farming. Learn how Tom and his brother have
	made a success out of walnut farming and visit their stand after the talk -
	FH14
12.00noon	Eva Humpries
(45mins)	The Tastiest Turkish Eggs
	Join Eva for a cookery demonstration like no other, Eva will be creating
	Turkish Eggs from scratch and will be discussing some of her top tips for
	creating a top-class dish.
12.45pm (30mins)	Kate Henderson - Agricultural Lead at FarmED
	Kate will be introducing FarmED, the new centre for Farming and Food
	Education near Chipping Norton. Including details of all the food they
	produce and how they produce it in a sustainable regenerative manner.
13.15pm (45mins)	BBQ Ben
	The Best Fish Dish!
	British Herbed Trout on the BBQ & Tennessee Grilled Pineapple
	Ben Bartlett returns for the prime time 12.45pm slot to create a top fish
	main course which is sure to give the audience some ideas to take away.
	If we are lucky, Ben will also demonstrate one of his signature
	"countertop" BBQ demonstrations, maybe even his famous watermelon
	pizza.
14.00pm (45mins)	Susie Whitfield - The Cotswolds Baking Workshop
	'Demystifying the Macaron' - Macaron baking demo and tasting with
	Susie Whitfield
14.45pm (45mins)	Eva Humpries
	Making the Most of Game
	Smokey Pheasant Meat Balls
	Eva will take to the stage for a second time, she will provide an in-depth
	demonstration on how to create the best tasting smokey pheasant meat
	balls. Followed by a Q&A session focused on getting the best from game.

15.30pm (45mins)	Eva Humpries & BBQ BEN
	Mystery Bag Challenge!
	Eva and Ben will go head-to-head to create a dish from scratch from a mystery bag of ingredients.
	There will also be a Q&A session where audience members can put their
	questions to Eva and Ben.
16.15pm (30mins)	Susie Whitfield & Vernon Harwood
	Discuss the Best of Cotswolds Food & Drink
	Susie will join Vernon Harwood to talk about The Cotswold Baking
	Workshop and the fantastic food and drink available from right across
	the Cotswolds, giving time to some of our amazing local traders selling
	their fantastic produce at the Show.
Closes: 16.45pm	

Food & Drink Theatre kindly sponsored by:



In association with:



Equipment and Kitchen Stage Provider:

